Vacatures4

Over Zapphire

Wij zijn onderdeel van de MBIP Groep en maken veilige, betrouwbare, gebruiksvriendelijke SAAS-applicaties. Met een team van getalenteerde collega’s werken wij met veel plezier aan het ontwikkelen, beheren en onderhouden van bedrijfssoftware. Zo hebben onze klanten en eindgebruikers altijd toegang tot een veilige omgeving.

Missie

“Samen slimmer werken - Verbindt organisatie(s), mensen, processen en systemen”

Wij ontwikkelen onze software in samenwerking met onze klanten, waardoor we goed op de hoogte zijn van wat speelt in de markt. Uitgangspunt in deze samenwerking zijn onze principes die goed weergeven hoe we met elkaar, onze klanten en partners om willen gaan.

Visie

“Maken, beheren en onderhouden van veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke SAAS-applicaties”

Dat is waar Zapphire voor staat! Wij geloven in werk dat onze klanten, partners en talenten van Zapphire gelukkig maakt. Samen zetten wij ons in voor het beste resultaat.

Kwaliteit & Veiligheid

Voor onze klanten en eindgebruikers is de hoogst mogelijke beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van hun informatie noodzakelijk. Daarom werken wij vanuit een gedegen en veilige applicatie-architectuur en infrastructuur met uitsluitend gecertificeerde partners. Daarmee bieden we kwaliteit, veiligheid en zekerheid ten aanzien van certificeringen en audits met betrekking tot ISO 27001, NEN 7510 en AVG/GDPR.

Onze cultuur

Onze kernwaarden vormen het DNA van Zapphire, ze geven richting aan onze manier van werken met onze klanten en eindgebruikers en de manier waarop we met elkaar omgaan. Het draait bij Zapphire namelijk niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen.

Ons DNA zit verweven door heel de organisatie. Het laat zien waar we in geloven en waarom we elke dag met veel energie en plezier aan de slag gaan. Samen staan we voor BROK’N, maar wat houdt dat precies in?

Meer informatie

Een superheldenteam

Het team van Zapphire bestaat uit veertien collega’s en we groeien nog steeds hard. Samen met een team van getalenteerde collega’s zetten wij ons samen in voor het beste resultaat.

Onze collega’s zijn BROK’N: Betrokken en resultaatgericht, gewoon echte aanpakkers. Een team van collega’s dat zich elke dag wil ontwikkelen. Op klantgerichte wijze oog voor de eindgebruikers van onze producten. En dat allemaal in een informele werkomgeving, waarin ieder van ons op een nuchtere manier met elkaar samenwerkt. Maak kennis met onze helden!

Leer ons kennen

Join the club

Zapphire code-held worden? Join our club! We zijn altijd op zoek naar talenten die ons team naar een hoger niveau kunnen tillen. Je gaat aan de slag met uitdagende projecten en je werkt met het gezelligste team van collega’s! Kom jij ons team versterken?

Vacatures
Meewerken aan onze SaaS-oplossingen?