Vacatures4

Partners

Wij realiseren oplossingen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit doen we snel en efficiënt en werken waar nodig en mogelijk samen met partners.

Wij realiseren oplossingen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit doen we snel en efficiënt en werken waar nodig en mogelijk samen met partners.

ICON HealthcareSamenwerkingspartnerICON Healthcare is samenwerkingspartner van Supportbook. iCON heeft De Wijzigingen Monitor ontwikkeld die de verschillen weergeeft tussen twee versies van updates. Het geeft inzicht in welke objecten, velden en instellingen gewijzigd zijn. Daarmee kunnen Supportbook gebruikers nog gerichter de functies testen die er echt toe doen.

Dutch CloudCertified ISO 27001/ NEN7510 InfrastructuurDe infrastructuur voor onze ontwikkel-, test-, acceptatie- en productie-omgevingen worden verzorgd Dutch Cloud. Dutch Cloud is gecertificeerd voor de security-standaarden ISO 27001 en NEN 7510 en hanteert een eigen set strenge controls (CloudControls).

ZorgonImplementatiepartner voor de zorgZorgon is actief als implementatiepartner van Supportbook. Vanuit haar professie begeleidt en ondersteunt Zorgon de zorginstellingen met het optimaliseren en professionaliseren van hun informatiebeheerprocessen. Supportbook is hierbij natuurlijk de ultieme tooling.

Qbit Onafhankelijke IT Security specialistOmdat ‘controle’ nu eenmaal beter is. Qbit voert op regelmatige basis penetratietesten uit op onze applicaties en infrastructuur en geeft ons inzicht in het actuele beveiligingsniveau van onze SAAS-diensten.

Logic MedicalContentpartnerAls contentpartner voor Mtbook.nl verantwoordelijk voor het onderhouden van kwaliteitsinformatie in het medische technologie-domein.