Vacatures4

Projecten van Zapphire

Bij Zapphire maken we supergave Saas-oplossingen. We richten ons op verschillende branches en dragen bij aan veilige en gebruiksvriendelijke applicaties. Benieuwd naar onze verschillende oplossingen?

FleGo®

FleGo is een uitgebreid online matching en planningsysteem voor flexibele arbeid in de zorg. FleGo ondersteunt het volledige proces van zorgvraag tot facturering voor flexbureaus en bemiddelingsbureaus van zorginstellingen.

Je kan denken aan functionaliteiten zoals het uitvragen van beschikbaarheid, het plannen en matchen van diensten, urenregistratie en facturatie. Hierdoor wordt in ons cloud based platform het vraag-aanbod van zorgpersoneel goed op elkaar afgestemd.

flego.nl

MTBook®

MTbook is een uitgebreid data, informatie- en kennisplatform voor medische hulpmiddelen en apparatuur. Het geeft ziekenhuizen beter inzicht in het beheer en onderhoud aan hun apparatuur en kunnen daardoor op een veilige en efficiënte manier te werk gaan.

MTbook is speciaal ontwikkeld in samenwerking met en zorginstellingen waar veiligheidsmanagement van groot belang is en strenge wet-en regelgeving geldt voor het beheerd van de medische hulpmiddelen en apparaten. Verschillende features maken het mogelijk om te benchmarken en onderhoud efficiënt te plannen.

mtbook.nl

Voormalige projecten

Supportbook®

Supportbook is een op web technologie gebaseerde SAAS-oplossing waarmee organisaties op een heel efficiënte en betrouwbare manier hun aanpassingen in de infrastructuur, interfaces en systemen kunnen toetsen, testen en accepteren.

In eerste instantie is Supportbook ontwikkeld voor zorginstellingen en lokale overheden. In deze omgevingen zijn goedwerkende informatiesystemen en processen belangrijk voor de kwaliteit van de geleverde zorg en veilige informatievoorziening.

supportbook.nl

Volgend project?

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag met een persoonlijk advies en kijken met plezier welke oplossing het meest passend voor jou kan zijn.

Contact opnemen
Meewerken aan onze SaaS-oplossingen?

Samenwerken?

Plan dan direct een kennismaking met ons in.