Vacatures4

Traineeships bij Zapphire

Binnen Zapphire vinden we het heel belangrijk om van én met elkaar te leren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor bedrijven

Ben je toe aan een volgende innovatie in je organisatie? Heb je een uitdagend vraagstuk waarbij wij kunnen helpen? Wij staan klaar met een (virtuele) bak koffie, om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij werken vanuit een proactieve benadering, in plaats van achter de feiten aan te lopen. Daarom ontwikkelen we onze software samen met onze klanten. Zo weten we goed wat er in de markt speelt en ontwikkelen we voortdurend onze eigen kennis. Zo kunnen we namelijk jouw vraagstuk zo goed mogelijk aanvliegen!

Contact

Voor studenten

Ben jij klaar voor de kickstart van je carrière en heb jij passie voor software development? Wil jij graag alle kneepjes van het vak leren en opgeleid worden tot PHP developer? Dan maken wij graag kennis met jou.

Het traineeship is bedoeld voor recent afgestudeerden die staan te trappelen om praktijkervaring op te doen en zich ook graag willen ontwikkelen op persoonlijk vlak. Je komt terecht in een informele organisatie, waarin je veel mee kunt kijken met collega’s en on the job experience kunt opdoen in verschillende projecten.