Vacatures4

Onze Cultuur

Onze kernwaarden vormen het DNA van Zapphire, ze geven richting aan onze manier van werken met onze klanten en eindgebruikers en de manier waarop we met elkaar omgaan. Het DNA zit verweven door heel de organisatie. Samen staan we voor BROK’N, maar wat houdt dat precies in?

Betrokken

Wij vinden het belangrijk dat je als medewerker van Zapphire je betrokken voelt met zowel de organisatie als met onze collega’s. Daarom zorgen wij voor een informele en fijne werksfeer, waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij Zapphire sta je er niet alleen voor, samen met een team van helden werken we toe naar het beste resultaat voor onze klanten en eindgebruikers en daar zijn we heel trots op.

Resultaatgericht

Met als uitgangspunt dat onze gebruikers snel efficiënt en efficiënt met onze software moet kunnen werken, is dat ook de manier waarop wij alle processen uitvoeren en inrichten. Samen hebben wij een concreet einddoel voor ogen. Wij zien problemen als uitdagingen en geven niet zomaar op. We zoeken altijd naar manieren om verbeterslagen te maken, om onze eigen verwachtingen en die van de klant en eindgebruiker te overstijgen.

Ontwikkelen

Wij werken vanuit een proactieve benadering in plaats van achter de feiten aan te lopen. Dat betekent dat we onze eigen kennis voortdurend blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen het bijwonen van vakinhoudelijke seminars en bijhouden van vakliteratuur. Bovendien stimuleren teamwork, door samen met je collega’s kennis uit te wisselen leer je namelijk ontzettend veel. Wij vinden het belangrijk om te investeren in talenten en daarom bieden wij de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen, zo kunnen we allemaal doen waar we goed in zijn.

Klantgericht

Wij ontwikkelen onze software in samenwerking met onze klanten, waardoor we goed op de hoogte zijn van wat speelt in de markt. We luisteren en zoeken samen naar de beste oplossing. Dit stelt ons namelijk in staat om onze producten gebruiksvriendelijk te maken en dat onze gebruikers er zo gemakkelijk mogelijk mee kunnen werken.

Nuchter

Wij maken heldere afspraken met elkaar en zijn eerlijk naar elkaar toe. Daardoor vormen we een betrouwbare partner richting onze klanten en eindgebruikers.

Op de hoogte blijven?

Wil jij niks missen? Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, onze projecten de nieuwste vacatures bij Zapphire en nog véél meer!