Naar boven

Meer informatie over FleGo

Wat is FleGo?

FleGo is een online matchings-, plannings- en administratieplatform voor flexibele arbeid in de zorg. FleGo is modulair opgebouwd en biedt functionaliteit voor o.a. dossierbeheer van opdrachtnemers (ZZP’ers, Uitzendkrachten, Interne medewerkers), het uitvragen van beschikbaarheid, het plannen en matchen van diensten, urenregistratie en facturatie en managementinformatie.

Voor wie is FleGo?

FleGo wordt gebruikt door bemiddelingsbureaus, uitzendbureaus en flexpools/-bureaus van zorginstellingen.

Wat zijn de voordelen van FleGo?

FleGo is een cloudbased platform om het proces van vraag-aanbod van zorgpersoneel optimaal op elkaar af te stemmen. Met drie gebruiker specifieke portalen worden Opdrachtnemers, Opdrachtgever en Intermediairs met elkaar verbonden. FleGo biedt:

  • Optimalisatie – Lagere foutmarge en minder verspilling van tijd door één integrale oplossing voor het gehele primaire proces van personeelsbemiddeling.
  • Schaalbaarheid – Grenzeloze uitbreiding van opdrachtnemers, opdrachtgevers en diensten.
  • Focus – Intermediairs kunnen zich volledig focussen op hun corebusiness, ondersteund door de software.
  • Inzicht – Overzichtelijke managementinformatie voor de eigen organisatie alsook de opdrachtgevers van de intermediair.
  • Voorsprong – De beste mix van functionaliteiten wordt bepaald op basis van best practices in de markt (best-of-breed). Innovatieve nieuwe ideeën worden, samen met gebruikers, continu vertaald, getoetst en geïntegreerd.

Kijk op FleGo.nl!

Zapphire B.V. is ISO27001/ NEN7510 en DATA PRO gecertificeerd. Lees meer...