Naar boven

Meer informatie over Controlbook

Wat is Controlbook?

De implementatie, borging en verankering van normen, richtlijnen wet- en regelgeving vindt plaatst middels een PDCA-cyclus. Controlbook voorziet u van een compleet en doordacht managementsysteem om dit proces optimaal te ondersteunen.

Eén centraal opslagpunt

Controlbook biedt één centraal opslagpunt voor alle relevante informatie en documentatie (waaronder uw digitale bewijslast) m.b.t. uw implementaties van compliance vraagstukken. Controlbook is altijd en overal voor iedereen met de juiste autorisatie toegankelijk.

Creëer betrokkenheid

Controlbook betrekt uw medewerkers in het implementatieproces met automatische taken, alerts en reminders. Daarnaast beschikt het systeem over handige workflow voor controles, her-controles, issue afhandeling en sign-off’s in de verantwoordingsfase.

Dashboards en rapportages

Controlbook toont uw compliance (verantwoording over opzet, bestaan en werking) aan middels overzichtelijke dashboards en rapportages aan alle stakeholders. In slechts enkele muisklikken toont u de digitale bewijslast over de uitgevoerde controles.

Out-of-the-box oplossingen

Zapphire biedt out-of-the-box oplossingen voor o.a. Horizontaal Toezicht Zorg en Informatiebeveiliging volgens de ISO27001/ NEN7510 norm.

Kijk op HTMSzorg.nl!

Zapphire B.V. is ISO27001/ NEN7510 en DATA PRO gecertificeerd. Lees meer...